NIEUWS VAN DE JEUGDTHEATERSCHOOL!

silhouetten kleutersNa de voorjaarsvakantie gaan nu ook de lessen voor kleuters van start!
Op vrijdagmiddag 6 maart van 15.00-16.00 uur in het Piet Mondriaangebouw, er is nog genoeg plek.
Vrij instromen is altijd mogelijk.
Het is een kort blok van 10 lessen kosten: €95,00.
We beginnen met een gratis proefles. Bel of mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0641509889.

Ook in Baambrugge gaan na de zomer theaterlessen van start!
Op de dinsdagmiddag van 15.30-16.30 (vanaf 6 jaar) en van 16.30 –17.30 (vanaf 9 jaar) in het Dorpshuis
Bij genoeg deelname gaan we beginnen, minimaal 6 kinderen per groep.
Bel of mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0641509889 .

Met enige trots kijken we terug op de prachtige kerstoptredens in december 2014 in de Boei in Vinkeveen en in het Piet Mondriaan Theater te Abcoude.
Ook de bewoners van Maria Oord te Vinkeveen werden verrast met een mooi kerstoptreden, het was muisstil in de zaal!

Vanwege groot succes zullen leerlingen van de jeugdtheaterschool Abcoude en ook leerlingen van Stichting Kunst Rond de Venen weer meedoen aan de Open Atelierroute.
Dit keer gaat op zondagmiddag 31 mei 2015 de kunstkaravaan langs de ateliers van Kunst Ronde Venen. Exacte route en de tijden volgen nog. Zeer de moeite waard om te komen kijken, vorig jaar was het één groot feest!

schoen
Zaterdag 13 juni 2015
treden de theaterleerlingen uit Wilnis op in het Piet Mondriaantheater, zij zullen daar een gastoptreden verzorgen bij de balletuitvoering van Kunst Rond de Venen.
De voorstelling zal draaien rond en om schoenen!

sjakieZondag 14 juni 2015 is er vanaf 15.15 een heuse ROALD DAHL theaterdag in het Piet Mondriaan gebouw met maar liefst 4 voorstellingen gespeeld door leerlingen van de jeugdtheaterschool Abcoude! Sjakie en de Chocoladefabriek! , de Heksen, en 4 korte beroemde verhalen zullen op spetterende wijze voor het voetlicht worden gebracht.
Een dag om naar uit te kijken !!!