Nieuwsbrief seizoen 2016-2017

30 augustus 2016

Hallo allemaal,


Na een heerlijke zomervakantie gaat het seizoen weer beginnen. Ik kan niet wachten en heb heel veel zin iedereen weer t zien en lekker weer aan de slag te gaan. Hierbij informeer ik graag over wat er op stapel staat bij de Jeugdtheaterschool. Zet het vast in de agenda of in de Uitplanner dan kan het niet vergeten worden.

  • Week 36 het nieuwe seizoen gaat van start en het eerste lesblok begint, dat zijn 15 weken tot aan de Kerstvakantie.
  • Van 15 t/m 23 oktober is het herfstvakantie, dan is er geen les. Van 24 december t/m 8 januari 2017 is het kerstvakantie, dan is er ook geen les. Het tweede lesblok begint weer in week 2- 2017.

  • Op zaterdag 29 oktober zal er een Halloweenparade zijn op t Fort van Abcoude. Leerlingen van de Jeugdtheaterschool verzorgen weer, na het grote succes van vorig jaar, een theatrale griezeltocht!

  • De jeugdtheaterschool is uitgenodigd door de Harmonie van Abcoude om mee te doen aan een musicalproject. Deze voorstelling zal plaatsvinden op zaterdag 12 november in het Piet Mondriaan Theater te Abcoude, aanvang 19.30 uur.

  • Op 11 december is er kerstmarkt in Abcoude en ook hier gaan we weer een theatrale bijdrage leveren. De kerstrevue vorig jaar was een groot succes.

  • Welke groepen gaan meedoen aan het musicalproject , de Halloween griezeltocht en de kerstmarkt wordt nog nader bekend gemaakt. Over de projecten volgt uiteraard nog meer informatie. Maar zeker iets om naar uit te kijken!

  • In tegensteling tot wat er in de uitplanner vermeld staat zullen de theatervoorstellingen van alle leerlingen plaatsvinden in het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 april. De generale zal zijn op vrijdag 7 april. De voorstellingen zijn in het Amstelveens Poppentheater. Uiteraard volgt er t.z.t nog meer informatie over dit bruisende theatrale weekend.

  • De kunstkaravaan gaat waarschijnlijk weer rijden tijdens de open atelierroute in de Gemeente De Ronde Venen op zondag 28 mei. Ik hou nog kleine slag om de arm omdat het deze keer in het Hemelvaartweekend valt en waarschijnlijk niet iedereen thuis blijft.

  • Op 1 en 2 juli 2017 zal er voor het eerst een (theater)zomerfestival zijn in Abcoude, ook daar zal de Jeugdtheaterschool een bijdrage leveren. Wat en hoe wordt nog nader ingevuld

 

Zoals te lezen staat er een bruisend seizoen voor de deur, met optredens en belevenissen om naar uit te kijken. We gaan elkaar weer zien en spreken, tot volgende week!
Met een theatrale groet,


Marjolein Macrander